недеља, 17. март 2013.

COVEK COVEKU ZENA


    “ Daj da probam taj karmin” Das,  vidis da te merka vec neko vreme ali ne kaze da ti lepo stoji. Proba, ne stoji joj, ali  te i dalje  merka dok joj se kompliment kuva u zeludcu i pravi gorusicu...

    Prica koja treba da baci reflektor na uzbudljivi tajni zivot Stefice Cvek “ juce sam bila sa "onom" mojom“ .. :”na onom mestu i nekom gradu” nastavljam ja i uopste se ne interesujem vise za  pricu.

    Posle probanog kolaca izlistava sadrzaje, jer zna sve sastojke i proces pravljenja..Ne, kolaci se prave od blata, vode, peska i eventualno listova trave. Blato se prvo umuti sa vodom, a onda pesak, pa se polako spoji.

     Prepricavanje, ko se sa kim razveo sa obaveznim komentarom ” jadnica, ostavio je sa mladjom..” pizdim od doze saosecajnosti koja se se izliva iz ove emotivno potresne izjave..

     “ Sto su ti dobre cipele. Gde si ih kupila?” odgovor koji obozavam, “ Ma to je neka zabacena prodavnica na Bulevaru, ma ne znam da li bih je ponovo prepoznala”. Ima nekoliko podvarijani, ali su sve slicne.

      “ Dobar dan., kako je?:” a pogled sagovornice je prikucan negde izmedju cipela i duzine suknje. Jednom mi se zaista omaklo sa ne bas poznatoim osobom :” Skelet mi je uredu nego kako stojim sa kamenjem u bubregu?”.

      Multipraktik zene koje sva resenja znaju a  nisu se nikada borile u zivotu. Iza barikada zasticenog zivota vrlo su potkovane cak i u biznisu, sa sve savetima  i resenjima.

      One koje te gledaju ispod oka kad se zezas u muskom drustvu, sa velikim moralnim uzvicnikom na celu.. Takve se ne zezaju.. One bi radije da „rade“ mada su uglavnom mirne tihe i povucene. Kaludjerske cipkane kragne su slucajno zaboravile u bordelu. Ima i onih koje nisu takve, ali zbog toga zale pa su pogledi jos zgranutiji. Ako bi se slucajno nasmejale ili zezale niko ne bi zaustavio porinuce u more poroka.


Нема коментара:

Постави коментар